Quick ’20 fors onderuit bij middenmoter VVSB

Geplaatst op 15 april 2012 door   ·   Geen reacties

NOORDWIJKERHOUT – Quick ’20 heeft geen vuist kunnen maken tegen middenmoter VVSB. Hoewel de ploeg na een vroege achterstand snel weer op gelijke hoogte kwam, verloren de Oldenzalers ruim: 6-1.

Doelman Laurens Ensink kon na één minuut de bal al uit het net vissen. Geert van der Weiden rondde een aanval van VVSB koelbloedig af. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong, want twee minuten na de openingstreffer van Van der Weiden maakte Koen Olde Monnikhof (foto) de gelijkmaker. Quick wist na dat doelpunt van Olde Monnikhof lang stand te houden tegen VVSB, dat enkele kansen kreeg om opnieuw op voorsprong te komen. Die voorsprong kwam er in de veertigste minuut. Vladimir Jociz maakte het doelpunt. Na de rust bleef VVSB de betere ploeg en besliste het in de 59ste minuut via Koen Bosma de wedstrijd. In de laatste tien minuten walste VVSB verder over Quick ’20 heen en scoorde het nog driemaal. Door de overwinning is VVSB nu zo goed als veilig. Het elftal staat elfde, terwijl Quick ’20 hekkensluiter blijft. De ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn is reeds gedegradeerd naar de hoofdklasse.

VVSB – Quick ’20 6-1 (2-1)
1. Van der Weiden 1-0, 3. Olde Monnikhof 1-1, 40. Jozic 2-1, 59. Bosma 3-1, 81. Van der Weijden 4-1, 85. Van Zeijl 5-1, 89. Duindam 6-1.

Archieffoto: Koen Olde Monnikhof scoort een doelpunt voor Quick ’20 (Sportfoto Regio Twente)