Quick ’20 hervat competitie met opnieuw een nederlaag

Geplaatst op 22 januari 2012 door   ·   Geen reacties

AMSTERDAM – Quick ’20 is de tweede seizoenshelft gestart met een nederlaag. Op bezoek bij AFC in Amsterdam verloor de ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn met 3-0. De Oldenzalers creëerden in de eerste helft een aantal kansen, maar wisten niet te scoren. Aan de andere kant van het veld gebeurde dat wel. Na een half uur maakte topscorer Sjoerd Jens van AFC de 1-0. Vlak voor rust verdubbelde de thuisploeg de voorsprong door een benutte strafschop. Migad Jansen was de maker van de treffer. Hoewel Quick ’20 nog wel probeerde om wat aan de achterstand te doen lukte dat niet. Het werd zelfs erger, Sjoerd Jens maakte zijn tweede treffer van de wedstrijd en bepaalde de eindstand op 3-0.

‘Als je zelf geen doelpunten maakt en de tegenstander maakt er drie, dan is het een terechte uitslag’, was het cynische commentaar van trainer Mossing Holsteyn. ‘We hebben heel veel kansen gehad, maar het zal geen verbazing wekken dat we moeite hadden om deze te promoveren tot doelpunt. Het is elke week hetzelfde verhaal.’

Door het verlies blijft Quick ’20 de hekkensluiter. AFC staat nu zesde.

AFC – Quick ’20 3-0 (2-0)