Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Quick ’20 verliest na matige eerste helft van concurrent Argon

Geplaatst op 18 maart 2012 door   ·   5 Reacties

OLDENZAAL – Quick ’20 heeft de degradatiewedstrijd tegen sv Argon nipt verloren. Het duel uit de topklasse eindigde in Oldenzaal in 1-2. Door het verlies is de kans dat Quick zich nog handhaaft verder geslonken.

De matige wedstrijd kende slechts enkele hoogtepunten. Het doelpunt van Argon-aanvaller Brayton Biekman was één van die hoogtepunten. Na vier minuten spelen pikte hij op ongeveer twintig meter van het doel van Quick ’20 de bal op, om vervolgens met buitenkant rechts de bal in de kruising te schieten. Na die vroege openingstreffer had Quick het initiatief, maar kwam het niet tot scoren. Toen Patrick Lokken vlak voor rust de 2-0 binnenkopte leek de wedstrijd gespeeld. Toch probeerde Quick na rust met oppertunistisch voetbal nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Hoewel de ploeg via Bas Woesthuis nog wel scoorde, bleef de gelijkmaker uit. Met name Koen Olde Monnikhof grossierde in het missen van kansen op die gelijkmaker. Het duel eindigde in 2-1 voor de bezoekers.

Aanvoer Wouter Weusthof was na afloop verbitterd over het negentiende verlies van zijn ploeg. ‘We hadden de hele wedstrijd zo’n beetje het initiatief, maar scoren niet. De tweede helft hoopten we met een offensief nog wat terug te doen, maar we hebben net niet dat beetje geluk en schieten een keer op de paal en op de lat. Eigenlijk was het weer het weer het zelfde verhaal voor ons. Zij maken de goals en wij niet.’

Quick ’20 – sv Argon 1-2 (0-2)
Doelpuntenmakers:
4. Biekman 0-1, 45. Lokken 0-2, 75. Woesthuis 1-2.

Foto: De bank van Quick ’20 (Sportfoto regio Twente)

Delen is sportief

Reacties (5)

 1. hans says:

  doelpuntenmaker was bas woesthuis namens quick’20

 2. Luuc Renema says:

  Het was moeilijk te zien en Daan van Benthem werd als maker genoemd door de speaker. Het is in ieder geval aangepast, bedankt voor uw oplettendheid.

 3. Anton says:

  Kan iemand vertellen waarom RTVOost geen beelden van de wedstrijd uitzond? Ze waren er volgens mij wel om opnames te maken. Mooi balen als je er op zat te wachten.

 4. Jack says:

  De camera was van TV Utrecht. Beelden van de wedstrijd zijn te vinden op http://www.rtvutrecht.nl/sport/423162/argon-boekt-belangrijke-zege

 5. Anton says:

  Dankjewel Jack!
Archief