Quick’20 blijft winnen

Geplaatst op 20 februari 2011 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Quick’20 heeft voor de derde keer op rij gewonnen in de Topklasse. In Oldenzaal was de ploeg van René Nijhuis met 3-2 te sterk voor Haaglandia en nestelt zich daardoor onderin de middenmoot.

Quick’20 kwam na negentien minuten verdiend op voorsprong door een doelpunt van verdediger Patrick van Halteren. Beide ploegen gingen ook rusten met een 1-0 stand.

Na een goed uur spelen kwam Haaglandia langszij. Rashidi Gillkes verschalkte doelman Kampjes. Nog geen vier minuten later kwamen de gasten zelfs op voorsprong. Erkan Sensoy bracht Haaglandia aan de leiding. Lang kon de ploeg uit Rijswijk niet genieten van de voorsprong, want nog geen zes minuten later stond het al weer gelijk door een doelpunt van Kevin Winkelhuis. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd viel de beslissing. Jordi Kamphuis (foto) zorgde met zijn tiende competitietreffer voor de volle winst.

Quick’20 – Haaglandia: 3-2 (1-0)

Scoreverloop: 19. Van Halteren 1-0, 58. Rashidi Gillkes 1-1, 62. Erkan Sensoy 1-2 68. Kevin Winkelhuis 2-2, 76. Jordi Kamphuis 3-2.