Vrijdag 21 juni 2024
Twentesport

Quick’20-Hollandia 2-1 (2-1) – Analyse door Niels Oude Kamphuis

Geplaatst op 7 februari 2011 door   ·   3 Reacties

Het was wel een open wedstrijd en vooral in de eerst helft zag ik dat beide ploegen wel voor de drie punten wilden gaan. Na de 0-1 bleef Quick er voor gaan. Ze namen een voorsprong en speelden toen wel een redelijke wedstrijd.

In de tweede helft begon Quick nog tamelijk goed, ging op zoek naar een derde doelpunt, maar al gauw zakte het in en kregen we een soort angsthazenvoetbal te zien. De wedstrijd bloedde dood, ik werd er niet meer warm van, veel onnauwkeurigheden.
Wat me opviel was dat Quick een spelbepaler mist. Dat zou al veel schelen. Iemand die de lijnen uitzet. Tim Engbers speelt alsof hij de chef is op het veld, maar liet het niet zien.
Een Man of the Match valt niet aan te wijzen, niemand sprong eruit en dat geldt ook voor het sterrenklassement. Ik heb geen uitblinker gezien. De amusementswaarde beoordeel ik met een 6,5. De eerste helft een zeventje en de tweede een zesje….

Quick’20-Hollandia 2-1 (2-1)

Amusementswaarde: 6.5

Sterren: geen

Man of the match:

Scoreverloop: 16. Robert 0-1. 24. Engbers 2-1, 30. Winkelhuis 2-1.

Opstelling Quick’20
: Kampjes; Winkelhuis, Van Halteren, Van Zetten, Lage Venterink; Woesthuis (89.Ravelli), Winkelhuis, Engbers, Pothast (90+5. A. Gouriye), Weusthof, Kamphuis en Voshaar (76. K.Olde Monnikhof).

Rapporteur Niels Oude Kamphuis is oud-speler van oa FC Twente, FC Schalke04 en Borussia Mönchengladbach

Delen is sportief

Reacties (3)

  1. A.Siemerink says:

    Ik vraag me echt af of meneer Oude Kamphuis bij de wedstrijd is geweest. Lees de TC Tubantia en hier staat juist in dat Tim Engbers de grote uitblinker was. Staat een beetje haaks op bovenstaande waardering. Sorry, maar ik geef de krant toch het voordeel van de twijfel, en natuurlijk de kenner van het amateurvoetbal, Robin Campmans, die wel de moeite neemt om te gaan kijken.

  2. Henk Jans says:

    Wat een belachelijke analyse hierboven. De ene dooddoener na de andere. Iets positiever lijkt me wel op z’n plaats. Het contrast met het verslag in het dagblad Tubantia is wel erg groot.

  3. Anton says:

    De krant heeft gelijk als ze zegt dat Engbers voetballend de uitblinker was. Toch snap ik Oude Kamphuis ook wel. Engbers profileerde zich nl. niet als leider van het elftal, een leider die de rest op sleeptouw nam, coachte en stuurde. Dat lees ik ongeveer uit de analyse van Kamphuis.
Archief