Woensdag 22 mei 2024
Twentesport

Quick’20 – JVC Cuijk 2-2 (1-1) – Analyse door Marc Kemna

Geplaatst op 5 maart 2011 door   ·   4 Reacties

De wedstrijd Quick’20 – JVC Cuijk was niet fantastisch. Dat kwam allereerst al omdat het duel tien minuten te laat begon, doordat de bezoekers geen uittenue bij zich hadden en dus in het uittenue van Quick’20 moesten spelen. De eerste 25 minuten gebeurde er weinig. Op dat moment was het Woesthuis die na een aardige actie werd vastgehouden, wat Quick’20 een strafschop opleverde. Het was Kamphuis die scoorde. Je zag vervolgens dat de ploeg twijfelde, doordrukken of proberen stand te houden. Knullig balverlies stelde Ahmed el Allachi in staat Schouten te bereiken, die net voor rust de stand op 1-1 bracht.

De tweede helft was Cuijk beter. De ploeg kreeg een strafschop, nadat er in twee situaties al was geappelleerd over hands. Van Zetten stapte verkeerd uit, blokkeerde de tegenstander en dus een terechte strafschop. Na de 2-1 voorsprong bleef Cuijk kansen krijgen. De 2-2 was een curieus doelpunt. De bezoekers kregen een vrije schop te nemen. Die werd teruggespeeld richting hun doelman. Dat gebeurde zo zacht dat Kamphuis er goed tussen kwam en kon scoren. Cuijk claimde dat de vrije trap nog niet genomen was, maar de scheidsrechter kende het doelpunt toe.

Het 2-2 gelijke spel was denk ik het hoogst haalbare voor Quick’20. In de warming-up raakte de ploeg Engbers kwijt en daarmee verloor het de leider en degene die de lijnen uitzet. Ik heb voor Kamphuis, maker van beide doelpunten, gekozen als man vast de wedstrijd. Sterren ken ik in deze wedstrijd, die ik waardeer met een zes, niet toe.

Quick’20 – JVC Cuijk 2-2 (1-1)
Amusementswaarde:
6
Man van de wedstrijd: Jordy Kamphuis
Sterren:
geen
Scoreverloop: 24.  Kamphuis 1-0 (pen.), 41. Schouten 1-1, 52. Hofmeijer 1-2 (pen.), 78. Kamphuis 2-2.
Quick’20:  Kampjes, Lage Venterink, Van Halteren, Van Zetten (67. T. Gouriye), Winkelhuis, Pothast, Weusthof, Voshaar (77. J. Olde Monnikhof), Woesthuis, Lammers (77. A. Gouriye), Kamphuis.

Delen is sportief

Reacties (4)

 1. wim neeskens says:

  gelijkspel hoogst haalbare
  Ik heb zaterdagmiddag niet genoten van het spel van QUICK,20 maar in sommige fases wel van Cuijk. Het mag een klein wonder genoemd worden dat Quick’20 een punt overhield, want de formatie van oud-Feyenoord-prof Jan van Deinsen kreeg na rust, drie 100 procent kansen. Maar de ploeg heeft ook ruim 2 ton te besteden aan het eerste elftal, hoorde ik na afloop van ene bestuurslid.
  Toch mijn compliment voor Quick’20 dat keihard bleef knokken voor het resultaat dat ook, onverwacht, kwam. Na afloop liet Rene Nijhuis desgevraagd weten niet rond te zijn gekomen met CSV Apeldoorn dat nog op zoek is naar een trainer. Iets voor Heracles Almelo als assistent of jeugdtrainer?

  • Bjorn says:

   Nijhuis zou rond met CSV Apeldoorn? Lijkt me vreemd, daar gaat immers John van Loen volgend seizoen aan de slag…….

 2. wim neeskens says:

  Beste Bjorn
  Er staat niet dat hij rond zou zijn met CSV maar niet rond is gekomen.Wel een bericht goed blijven lezen voor je reageert

 3. Anton says:

  Jij ook Wim, voor je tot publicatie overgaat… Je schrijft dat CSV Apeldoorn nog op zoek is naar een club… Ik neem aan dat je een trainer bedoelt ;).
Archief