Quick’20 – JVC Cuijk 2-2 (1-1) – Analyse door Marc Kemna

Geplaatst op 5 maart 2011 door   ·   4 Reacties

De wedstrijd Quick’20 – JVC Cuijk was niet fantastisch. Dat kwam allereerst al omdat het duel tien minuten te laat begon, doordat de bezoekers geen uittenue bij zich hadden en dus in het uittenue van Quick’20 moesten spelen. De eerste 25 minuten gebeurde er weinig. Op dat moment was het Woesthuis die na een aardige actie werd vastgehouden, wat Quick’20 een strafschop opleverde. Het was Kamphuis die scoorde. Je zag vervolgens dat de ploeg twijfelde, doordrukken of proberen stand te houden. Knullig balverlies stelde Ahmed el Allachi in staat Schouten te bereiken, die net voor rust de stand op 1-1 bracht.

De tweede helft was Cuijk beter. De ploeg kreeg een strafschop, nadat er in twee situaties al was geappelleerd over hands. Van Zetten stapte verkeerd uit, blokkeerde de tegenstander en dus een terechte strafschop. Na de 2-1 voorsprong bleef Cuijk kansen krijgen. De 2-2 was een curieus doelpunt. De bezoekers kregen een vrije schop te nemen. Die werd teruggespeeld richting hun doelman. Dat gebeurde zo zacht dat Kamphuis er goed tussen kwam en kon scoren. Cuijk claimde dat de vrije trap nog niet genomen was, maar de scheidsrechter kende het doelpunt toe.

Het 2-2 gelijke spel was denk ik het hoogst haalbare voor Quick’20. In de warming-up raakte de ploeg Engbers kwijt en daarmee verloor het de leider en degene die de lijnen uitzet. Ik heb voor Kamphuis, maker van beide doelpunten, gekozen als man vast de wedstrijd. Sterren ken ik in deze wedstrijd, die ik waardeer met een zes, niet toe.

Quick’20 – JVC Cuijk 2-2 (1-1)
Amusementswaarde:
6
Man van de wedstrijd: Jordy Kamphuis
Sterren:
geen
Scoreverloop: 24.  Kamphuis 1-0 (pen.), 41. Schouten 1-1, 52. Hofmeijer 1-2 (pen.), 78. Kamphuis 2-2.
Quick’20:  Kampjes, Lage Venterink, Van Halteren, Van Zetten (67. T. Gouriye), Winkelhuis, Pothast, Weusthof, Voshaar (77. J. Olde Monnikhof), Woesthuis, Lammers (77. A. Gouriye), Kamphuis.