Vrijdag 29 maart 2024

Quick’20 krijgt enorm pak slaag op bezoek in Oostzaan

Geplaatst op 14 januari 2018 door   ·   Geen reacties

OOSTZAAN – Quick’20 is het nieuwe jaar in de derde divisie begonnen met een enorm pak slaag. Op bezoek bij OJC Oostzaan kregen de Oldenzalers een 6-1 nederlaag te verwerken.

Bij Quick’20 zal men ongetwijfeld gehoopt hebben de tweede seizoenshelft beter te beginnen dan de eerste. De hekkensluiter uit de derde Divisie werd echter meteen met de neus op de feiten gedrukt en duidelijk gemaakt waarom ze nou precies laatste staan. Het veel hoger geklasseerde OJC liet niets van Quick’20 heel. Al na drie minuten opende Barakat de score. Vervolgens liep de thuisploeg uit naar een 3-0 voorsprong bij rust.

Na de hervatting werd het voor Quick’20 alleen maar erger. Binnen no-time stond het 5-0 en leek het erop dat het duel zomaar richting dubbele cijfers kon gaan. Toen Ewald van Breemen tegen wist te scoren, raakte de vaart er uit bij OJC. Er kwam nog een doelpunt bij, kort voor tijd bepaalde El Tahghmouri de eindstand op 6-1.

OFC Oostzaan – Quick’20 6-1 (3-0)
Score: 3. Barakat 1-0, 23. Biberoglu 2-0, 32. Noordhoff 3-0, 49. Kramer 4-0, 54. Kramer 5-0, 59. Van Breemen 5-1, 85. El Yaghmouri 6-1
Quick’20: Van Berkel, Sen, Snelders, Leenders, Somi, Kamp, Stolker,  Zwienenberg, Eulderink, Degenaar (46. Van Breemen), Visscher.