Zondag 23 juni 2024
Twentesport

Quick’20 laatste na weer nederlaag; HSC’21 hogerop

Geplaatst op 15 oktober 2017 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – Opnieuw heeft in de derde divisie HSC’21 uit Haaksbergen gewonnen en moet Quick’20 uit Oldenzaal blijven wachten op de eerste seizoenszege.

Quick’20 heeft ging bij Hercules in Utrecht met 2-0. De ploeg van de met de week meer geplaagde trainer Michiel Steggink ging op alle fronten onderuit en had ook geen recht op meer. Jeffrey Vlug en Guytho Mijland scoorden na de rust voor de thuisploeg.

Op bezoek bij HBS in Den Haag ging HSC’21 met de volle buit terug naar Twente door een treffer uit een vrije schop van Joost Screever in een gelijkopgaande wedstrijd, waarin het geluk met een fluwelen trap werd afgedwongen. Het was de eerste uitzege voor de formatie van Daniel Nijhof die ondertussen wel richting de subtop marcheert.

HSC’21 (dat door vier zeges en een gelijkspel dertien punten heeft) neemt het volgend weekend thuis op tegen Hercules. Quick’20 (dat tot op heden drie punten uit drie remises behaalde) moet dan de de eerste zege zien te boeken als de ploeg thuis speelt tegen rode lantaarn-drager Westlandia.

FOTO: HSC’21

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief