Zaterdag 22 juni 2024
Twentesport

Quick’20 maakt zich na heftige winterpauze op voor de orde van de dag

Geplaatst op 17 januari 2011 door   ·   Geen reacties

15 januari 2011

OLDENZAAL – Vanaf vandaag rollen de eerste ballen weer voor het ‘echie’ bij de amateurs en morgen mag ook Quick’20 weer de wei in. De ploeg uit Oldenzaal sloot het jaar 2010 matig af en hoopt 2011 net zo te beginnen als bij aanvang van het seizoen. Na een aantal speelrondes stond de ploeg uit Oldenzaal zelfs tweede op de ranglijst, maar die tijden lijken al weer lang geleden.

De normaliter rustige winterstop bleek in Oldenzaal het begin van een hoop problemen. Eerst besloot verdediger Nebil Cimen, na een probleem met de club,  niet meer terug te keren.  Als klap op de vuurpijl besloten boegbeelden Tim Engbers, Jordi Kamphuis (foto) en assistent-trainer René Roord om aan het einde van het seizoen te vertrekken. En mag je de geluiden van de laatste dagen geloven, dan is dit pas het begin van het vertrek van meerdere spelers.

De uitzonderlijk hoge temperaturen in de maand januari maken het spelen weer mogelijk en de nieuwe regel van de KNVB (clubs die op het hoofdveld niet over kunstgras beschikken, moeten bij een onbespeelbaar veld uitwijken naar een aanwezig kustgrasveld red.) maakt het mogelijk dat nog meer wedstrijden doorgang vinden. 

Zondag moet Quick dus weer over op de orde van de dag. De ploeg van René Nijhuis (foto) moet op bezoek bij VVSB uit Noordwijkerhout. De tegenstander heeft een punt meer dan de Oldenzalers en dat de ploegen aan elkaar gewaagd zijn bleek tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen al. Toen werd het in Oldenzaal 2-2. Quick begint zondag om 14.00 uur de tweede seizoenshelft, met als doel om handhaving zo snel mogelijk veilig te stellen. 
Direct na de wedstrijd een verslag op TwenteSport.com

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief