Donderdag 23 januari 2020
Twentesport

Quick’20 met zoete smaak van zege naar de winterstop

Geplaatst op 14 december 2019 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – In een open wedstrijd won Quick’20 vanmiddag in de hoofdklasse van het zondagvoetbal, waarin steeds vaker op zaterdag wordt gevoetbald, met ruime cijfers van HBS: 4-1. De beide voormalige derde-divisionisten kennen elkaar van haver tot gort.

Het zag er in de eerste helft nog niet naar uit dat de marge zo groot zou zijn, want het al drie wedstrijden ongeslagen HBS begon goed, was zelfs sterker , maar kreeg de kous op de kop toen Luc Stolker de ploeg van Vondersweijde op voorsprong zette, tegen de verhouding in, maar dat telt niet. Overigens werd er met 1-1 gerust door de gelijkmaker van Ian Baggerman.

In de tweede helft sloeg de Oldenzaalse formatie van trainer Stefan Verheijen drie keer toe. Tim Zwienenberg nam de 2-1 voor zijn rekening, Dylan Rickhof de 3-1 en Peter Ilia de 4-1. Het was geflatteerd, maar daar kon niemand in Oldenzaal mee zitten. En bovendien was het hoe dan ook knap de Haagse defensie vier keer te verrassen. Quick’20 stijgt door de ze op de ranglijst, is HBS tot twee punten genaderd en gaat nu als gesettelde middenmoter de winterstop in.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief