Quick’20-MSC 3-3 (1-2) – Analyse door Koen Kuiper

Geplaatst op 14 april 2013 door   ·   Geen reacties

elbersen

‘Quick’20 had de koploper een nederlaag aan kunnen smeren, want MSC bleek niet zo’n grootse ploeg te zijn als haar hoge stand op de ranglijst doet vermoeden. Maar individuele fouten van Quick-spelers stonden steeds aan de basis van een doelpunt van MSC, waardoor de thuisclub steeds achter de feiten aan moest lopen. In de tweede minuut was het al raak. Quick verloor de bal op het middenveld en Kaj van Duuren profiteerde. Quick maakte even later gelijk, maar kwam opnieuw op achterstand door een individuele fout. Zo ging het deze wedstrijd drie keer. MSC heeft dus geen groots elftal, maar wel een groot elftal. We zeven spelers zijn van behoorlijke lengte en daar mikken ze dan op. Heel veel lange ballen. Ze kunnen door die lange mannen vanuit welke plek dan ook een kans maken. Na de 3-2, halverwege de tweede helft, ging Quick één-op-één spelen en was vanaf dat moment de baas op het veld. Tomas Elbersen (foto) maakte de 3-3 en had in de slotfase de winnende goal ook nog kunnen maken. Hij ging alleen naar de keeper, maar miste. Ander zou Quick terecht gewonnen hebben.
Elbersen scoorde de gelijkmaker en had de wedstrijd in het voordeel van Quick kunnen afronden. Daarom is hij de Man of the Match. Ik geef een 8 voor de amusementswaarde. Iedereen vond het leuk met al die fouten en die doelpunten.’

Quick’20-MSC 3-3 (1-2)
Scoreverloop: 2. Van Duuren 0-1, 10. Gouriye 1-1, 21. Fidom 1-2, 65. Van der Velden 2-2, 65. Linthorst 2-3, 83. Elbersen 3-3.