Quick’20 pakt tegen ADO’20 punt in openingsduel

Geplaatst op 27 augustus 2017 door   ·   Geen reacties
HEEMSKERK – Quick’20 is het nieuwe seizoen in de derde divisie van het zondagvoetbal begonnen met een gelijkspel. Op bezoek bij het gepromoveerde ADO’20 speelden de Oldenzalers met 1-1 gelijk. Het Oldenzaalse doelpunt werd gescoord door Melvin Degenaar.
Voor rust was de promovendus de betere ploeg. Ondanks het veldoverwicht slaagde ADO’20 er  niet in het verschil in doelpunten uit te drukken. Dat gebeurde tien minuten na rust wel. Tes Asmon scoorde van dichtbij de 1-0.
Quick’20 zocht vervolgens nadrukkelijker de aanval en kwam op gelijke hoogte, toen Melvin Degenaar uit een hoekschop gelijk maakte. Quick’20 zocht naar de winnende treffer maar slaagde er niet in verder te komen dan een gelijkspel.
ADO’20 – Quick’20 1-1 (0-0).
Scoreverloop: 55. Asmon 1-0, 71. Degenaar 1-1.
Quick’20: Van Berkel, Van Houten, Snelders, Bökkerink, Somi (82. Zwienenberg), Schepers, Kamp, Visscher, Pinna (90+1. Kemna), Degenaar, Korkis (61. Van Breemen-Schneider).