Vrijdag 26 juli 2024

Quick’20 speelt thuis gelijk tegen JVC Cuijk

Geplaatst op 5 maart 2011 door   ·   1 Reactie

OLDENZAAL – Quick’20 kan met een goed gevoel het carnavalsweekend in gaan. De Oldenzalers hebben zaterdagmiddag de vooruitgeschoven wedstrijd tegen JVC Cuijk afgesloten met een gelijkspel. Jordy Kamphuis nam beide Quick’20 treffers voor zijn rekening in het duel dat in 2-2 eindigde.

Kamphuis (foto)  bracht Quick’20 halverwege de eerste helft op voorsprong uit een strafschop. Vlak voor rust werd het gelijk door Dennis Schouten. Zeven minuten na rust kwamen de gasten uit Cuijk op voorsprong door Randy Hofmeijer. Zijn treffer kwam eveneens voort  uit een strafschop. Twaalf minuten voor het einde bracht Kamphuis Quick’20 op gelijke hoogte met zijn tweede treffer van de middag.

Scoreverloop: 24.  Kamphuis 1-0 (pen.), 41. Schouten 1-1, 52. Hofmeijer 1-2 (pen.), 78. Kamphuis 2-2.