Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Quick’20 – UNA 1-2 (0-1) – Analyse door René Roord

Geplaatst op 1 april 2012 door   ·   Geen reacties

‘De eerste helft ging gelijk op. Quick’20 probeerde er nog het meeste van te maken en kreeg de meeste kansen. De ploeg stond redelijk en viel aan, hoewel dat soms te ongecontroleerd ging. Maar de intentie was er zeker. Quick had ook op voorsprong moeten komen, maar Naafs miste een grote kans. Al met al was het matig en dat geldt ook voor UNA.
Toen Olde Monninkhof 1-1 maakte, werd het nog leuk. Beide ploegen konden winnen, ze hielden beide open huis. In de slotminuut echter scoorde UNA en zo ging het bij Quick eigenlijk weer op het nippertje mis, zoals het dit seizoen al vaker ging. De Wet van Murphy.
De degradatie is een feit. Het is triest, maar het zal er al een tijdje aan te komen. Ik benijd de spelers niet. Het was een lang en zwaar seizoen. Uithuilen en opnieuw beginnen.
Ik benoem geen Man of the Match. Ik zou niet weten wie of het zou de man van de winnende goal moeten zijn, Kneepkens.
Sterren deel ik ook niet uit, Lammers zat er dichtbij, maar kwam toch te kort voor deze beloning.
Voor de amusementswaarde geef ik een 6. Qua kwaliteit hield het allemaal niet over, maar de slotfase was spannend. Overigens was het veld ook nog eens abominabel. Het was een hobbeltuin en iedereen die voetbalt weet hoe vervelend dat is.’

Quick’20-UNA 1-2 (0-1)
39. Van Boekel 1-0, 77. Olde Monninkhof 1-1, 89. Kneepkens 1-2.
Amusementswaarde: 6
Sterren:
Man of the Match: —

Opstelling Quick’20: Ensink; Veensma, Van Benthem, Kocoz, Sen; Ravelli, Lammers, Borghuis (46. Olde Monninkhof); Naafs, Woesthuis, T. Gouriye (70. Andrade).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief