Zaterdag 27 april 2024

Quick’20 verdient overwinning, maar verliest weer

Geplaatst op 19 november 2017 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL -Het duel met Dongen had voor Quick’20 de omkeer moeten en kunnen worden. In praktijk brak het gebrek aan scorend vermogen de Oldenzalers opnieuw op. Beter zijn dan de tegenstander, maar toch met 0-1 verliezen, het overkwam Quick’20.

Tijdens de eerste elf wedstrijden van het seizoen wist Quick’20 pas zeven keer te scoren. daarmee is het probleem van de Oldenzalers overduidelijk. Met het vertrek van Rens van Benthem, die nu uitkomt voor HHC Hardenberg, heeft de club in offensief opzicht een enorm verlies geleden. Zolang een opvolger voor de spits zich niet aandiendt, blijft het behelpen. Dat bleek ook tegen Dongen. Daar waar de bezoekers uit de enige kans die er de eerste helft ontstond wisten te scoren, blijft het voor de Oldenzalers behelpen. Ondanks een ruim aantal mogelijkheden, werd halverwege met de 0-1 achterstand de kleedkamers opgezocht.

In feite was er op dat moment nog weinig aan de hand. Want het vertoonde spel gaf genoeg hoop dat het na rust goed zou komen. Na rust zette Dongen meer druk naar voren en moest Quick’20 het met minder kansen zien te redden. De beste daarvan was voor Jasper-Ewout van Breemen. Hij mocht vanaf elf meter aanleggen na een overtreding. Ook dat buitenkansje bleek niet aan de Oldenzalers besteed. De Poging spatte uiteen op de lat. Die bal bleek illustratief voor de situatie van Quick’20, voetballend prima, maar wat doeltreffendheid betreft heel ver onder de maat.

Quick’20 – Dongen 0-1 (0-1).
Scoreverloop: 11. Kolkert 0-1.
Quick’20: Van Berkel, Sen (74. Van Houten), Snelders, Bokkerink, Somi, Schepers, Stolker, Van Breemen-Schneider, Pinna, Kemerink (73. Degenaar), Visscher (61. Eulderink).