Quick’20 verliest met minimaal verschil van Hilversum

Geplaatst op 27 maart 2011 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Quick’20 heeft vanmiddag met 1-0 verloren van FC Hilversum. In een wedstrijd zonder grote kansen besliste Ismael El Abbassi het treffen in het voordeel van de gasten.

In een wedstrijd die zich vooral afspeelde op het middenveld, was de eerste kans voor de thuisploeg. Teglat Gouriye kwam goed door over rechts, maar zijn voorzet werd door Jordi Kamphuis niet tot doelpunt gepromoveerd. Na een half uur spelen kwam Quick twee keer goed weg. Eerst schoot Tonnie Cusell op de paal en in het vervolg van de aanval werd Hilversum een mogelijke strafschop onthouden.

In de tweede helft bleef Hilversum de betere ploeg. De gasten lieten de bal makkelijk  rondgaan, maar tot echte kansen kwamen ze niet. Quick was na een uur spelen nog dicht bij de openingstreffer. Jordi Kamphuis stuurde Tim Engbers diep, die met een kopbal Rob Hilbers probeerde de verschalken. Helaas voor de Oldenzalers ging de inzet net naast. Tien minuten voor tijd kwam Hilversum verdiend op voorsprong. Giorgio Berkleef had een prima actie in huis en stelde Ismeal Al Abbassi, met goede steekpass, in staat om de 0-1 achter doelman Maikel Kampjes te schieten. Quick drong in het restant wel aan, maar verder dan een schot van Mirko Zwiers, dat voorlangs ging, kwam de thuisploeg niet.

Quick’20 – FC Hilversum: 0-1 (0-0)

Scoreverloop: 80. El Abbassi 0-1