Quick’20 verliest na rode kaart met ruime cijfers

Geplaatst op 10 april 2011 door   ·   1 Reactie

OLDENZAAL – Quick’20 heeft in de thuiswedstrijd tegen Achilles’29 niet voor een verrassing kunnen zorgen. Op sportpark Vondersweijde wonnen de gasten uit Groesbeek met 3-0.

In de eerste helft leek de wedstrijd al snel gespeeld. Na 26 minuten moest Han van Zetten (foto) van het veld toen hij van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart kreeg. Toch konden de gasten uit Groesbeek voor de rust niet profiteren van de numerieke meerderheid.

In de tweede helft konden de Oldenzalers nog lang stand houden, maar uiteindelijk viel de treffer toch. Daniël van Straaten schoot zijn ploeg op voorsprong. Na het doelpunt bleek het Oldenzaalse verzet gebroken en liep Achilles, door doelpunten van Frank Hol en Thijs Hendriks, uiteindelijk eenvoudig uit naar 0-3.

Quick’20 – Achilles’29: 0-3 (0-0).

Scoreverloop: 69. Van Straaten 0-1, 73. Hol 0-2, 80. Hendriks 0-3.