Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Quick’20 verliest van Jong Vitesse ondanks goede wedstrijd

Geplaatst op 4 februari 2018 door   ·   Geen reacties

ARNHEM – Quick’20 heeft de uitwedstrijd tegen Jong Vitesse nipt verloren. Na een 2-0 achterstand werd het in de slotfase alsnog spannend. Uiteindelijk bleef het bij 2-1. 

In de strijd tegen degradatie was het duel met Jong Vitesse voor Quick’20 een wedstrijd waar vooraf weinig te halen leek. De Arnhemmers zijn de best voetballende ploeg van de derde divisie en staan tweede. Geen tegenstander dus waar Quick’20 bijzonder kansrijk tegen zou zijn. Dat bleek na een kwartier toen Van Essen de score opende. Het leek de opmaat naar meer, maar verdere doelpunten bleven lange tijd uit.

In de slotfase kwam Vitesse op 2-0 door Buitink. Toch gaf Quick niet op. Ryan Snelders verkleinde de achterstand vanaf elf meter tot 2-1. Vlak voor tijd werd een vrije trap van Quick van de lijn gehaald, anders had er zomaar een onverwachte stunt ingezeten. Nu bleef het bij een nederlaag, maar wel een met de bevestiging dat dit Quick eigenlijk te goed is om te degraderen.

Jong Vitesse – Quick’20 2-1
Scoreverloop: 14. Van Essen 1-0, 82. Buitink 2-0, 87. Snelders 2-1 (pen)
Quick’20: Van Berkel, Sen (61. Bokkerink), Snelders, Leenders, Zwienenberg, Schepers, Kamp, Van Breemen-Schneider, Degenaar, Kemna, Visscher (82. Somi).

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief