Vrijdag 29 maart 2024

Quick’20 verslaat EVV en kan omhoog kijken

Geplaatst op 21 januari 2018 door   ·   Geen reacties

ECHT – Quick’20 heeft de uitwedstrijd tegen EVV gewonnen. Door de zege op de ploeg uit Limburg kunnen de Oldenzalers voorzichtig weer omhoog kijken.

Kort voor rust kwam Quick’20 op achterstand door een doelpunt van EVV- speler Rick Polman. Gezien het spelbeeld een onterechte achterstand. Daarmee leek het duel dezelfde verloop te krijgen als de heenwedstrijd in Oldenzaal. Na rust wisten de Oldenzalers de achterstand ongedaan te maken. Jip Kemna tekende voor de gelijkmaker.

Quick’20 drukte door en kwam met nog twintig minuten te spelen op voorsprong. Jasper-Ewout van Breemen bracht de stand op 1-2. Toen Jan-Willem Kamp in de slotfase zijn tweede gele kaart kreeg, werd het nog penibel. De tien van Quick wisten stand te houden en drie kostbare punten te bemachtigen.

EVV – Quick’20 1-2 (1-0)
Score: 41. Polman 1-0, 54. Kemna 1-1, 70. Van Breemen 1-2
Rode kaart: 84. Kamp (2x geel)
Quick’20: Van Berkel, Bokkerink, Leenders, Snelders, Zwienenberg, Kamp, Van Breemen, Visscher (92. Goorhuis), Stolker, Degenaar (93. Somi), Kemna  (85. Pinna).