Quick’20 weer de boot in en blijft zwaar tegenvallen

Geplaatst op 24 september 2017 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Het was vandaag een redelijk kansloze missie voor Quick’20 op eigen veld tegen Blauw Geel’38 uit Veghel, dat afgetekend met 0-3 won.

Opnieuw gingen de Oldenzalers op eigen veld de boot in en bleef het team van de dit seizoen nieuw aangetreden trainer Michiel Steggink die er nog een klus aan krijgt de ploeg in de veilige haven van de derde divisie te loodsen.

Al na drie minuten was het raak toen Joey Hallstern met een bekeken lobje in het doel krulde en de Brabanders op voorsprong zette. Nog binnen het kwartier stond het 0-2 toen dezelfde speler. En eigenlijk was de wedstrijd toen al gelopen. Blauw Geel’38 liet de thuisploeg komen, maar Quick’20 had het vanmiddag (weer) niet. In de laatste minuut werd nog wel 0-3 door een doelpunt van Mustafa Guler.

Uithuilen en opnieuw beginnen is het parool bij Quick’20, dat volgende week naar De Meern in Utrecht moet, de ploeg die vandaag in Haakbergen van HSC’21 verloor.