Zondag 23 juni 2024
Twentesport

Quick’20 wint opnieuw en kan weer omhoog kijken

Geplaatst op 28 januari 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Quick’20 heeft de thuiswedstrijd tegen De Meern gewonnen. Melvin Degenaar tekende voor het enige doelpunt van de middag en zorgde er daarmee voor dat Quick’20 weer aanhaakt bij de andere ploegen in de staart van de ranglijst.

Voor de winterstop leek Quick’20 zo goed als zeker van degradatie. De Oldenzalers verloren bijna wekelijks en zagen het gat met de veilige plaatsen steeds groter worden. Vlak voor de winterstop kwam er de kentering, er werd eindelijk weer eens gewonnen. Toen de eerste wedstrijd na het winterreces opnieuw verloren ging, leek de zege een uitschieter. Maar afgelopen week won Quick’20 opnieuw en dus was het duel met De Meern, dat ook laag staat, ineens van cruciaal belang.

De bezoekers lieten duidelijk merken dat ze het gat met Quick’20 hoe dan ook in stand wilden houden. Met ultra-defensief spel en lange ballen richting de spits was al snel duidelijk dat de Utrechtenaren niet voor het mooie voetbal naar Oldenzaal kwamen. Quick’20 kon er op een moeilijk bespeelbaar veld zelf ook weinig tegenover stellen. Toch kregen de Oldenzalers de betere mogelijkheden. Met een bal tegen de lat van Degenaar en nog enkele kansen, was het een tegenvaller dat het halverwege nog 0-0 stond.

Na rust duurde het nog geruime tijd voordat Quick’20 het verschil kon maken. Na een mooie aanval van Quick had de doelman van De Meern nog antwoord op het schot van Jip Kemna. Bij de aansluitende corner was de poging van Degenaar wel raak. Wat volgde was een kwartier waarin De Meern ineens wel wilde voetballen, de aanval zocht en er alles aan deed om gelijk te maken. Quick’20 zakte terug richting eigen doel en verdedigde met alles wat het had. Dat bleek voldoende om de zwaarbevochten 1-0 over de streep te trekken.

Hoewel Quick’20 nog lang niet veilig is, heeft het door de tweede zege op rij de overige ploegen onderin wel weer binnen bereik.

Quick’20 – De Meern 1-0 (0-0)
Score: 74. Degenaar 1-0
Quick’20: Van Berkel, Sen (86. Goorhuis), Bokkerink, Leenders, Zwienenberg, Schepers, Van Breemen-Schneider, Snelders, Degenaar (80. Pinna), Kemna, Visscher.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief