Quick’20 wint vermakelijk duel van Alcides

Geplaatst op 21 april 2013 door   ·   Geen reacties

Stef van der VeldenOLDENZAAL – Quick’20 blijft het goed doen in de hoofdklasse. De ploeg van trainers Rob Snijders en René Roord won vanmiddag na een vermakelijk duel van Alcides en blijft daardoor voor de tiende wedstrijd op rij ongeslagen. Taner Sen was met zijn treffer in de slotfase de matchwinner.

In Oldenzaal begon de wedstrijd in de tweede helft pas echt. Direct na de theepauze zette topscorer Stef van der Velden (foto) de thuisploeg op voorsprong. Niet heel veel later trof de onfortuinlijke Jeffrey Bosch zijn eigen doel, waardoor de zwartwitten een 2-0 voorsprong namen. Lang kon de ploeg niet van die voorsprong genieten, want Alcides-speler Yannick Kaluzi bracht zijn team een paar minuten later terug in de wedstrijd. Na een treffer van Eric-Jan Lijzen leek het duel lange tijd af te stevenen op een gelijkspel. In de slotfase was het echter Taner Sen die anders deed beslissen en de Quick’20 met de 3-2 de overwinning schonk.

Met nog drie wedstrijden te spelen heeft Quick’20 voorlopig de negende positie bezet. In theorie kan het team nog vijfde worden, want de achterstand met De Bataven bedraagt ‘slechts’ vijf punten. De Oldenzalers hoeven niet meer te vrezen voor degradatie. Integendeel, de ploeg kan eventueel nog in aanmerking komen voor nacompetitie. In de derde periode staat de ploeg op de tweede plaats achter MSC.

Quick’20 – Alcides 3-2 (0-0)
46. Van der Velden 1-0, 53. Bosch (eigen doelpunt) 2-0, 57. Kaluzi 2-1, 65. Lijzen 2-2, 83. Sen 3-2.