Donderdag 23 mei 2024
Twentesport

Rapporteur Dennis Sepp: ‘Ik zag nauwelijks spelpatronen bij SVZW’

Geplaatst op 10 april 2012 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Het paasweekeinde bracht Deto zes punten. De hoofdklasser doet nog mee om promotie naar de topklasse. Rapporteur Wim Visser zag de Vriezenveners zaterdag winnen van VVOG (2-1). Visser: ‘Het was een boeiende wedstrijd, waarbij beide ploegen aanvallend voetbal speelden. Desondanks waren er maar weinig kansen. Dat kwam omdat beide ploegen de verdedigende taken goed uitvoerden.’ Freelance-journalist Koen Kuiper zag Deto gisteren met 2-0 winnen van Nunspeet. Maar het spel hield bepaald niet over: ‘Je kon duidelijk merken dat twee wedstrijden in een tijdsbestek van drie dagen voor Deto toch wat te veel van het goede was. Daarnaast is het speelveld van Deto dusdanig dat het goed voetbal nagenoeg onmogelijk maakt. De term knollentuin is wel op zijn plaats’, aldus Kuiper.
SVZW speelde ook twee keer, maar won alleen gisteren. Dennis Sepp zag zaterdag de uiterst matige wedstrijd van de Zwaluwen tegen HHC (1-4) en was dus slecht te spreken over de Zwaluwen van trainer Hans Kraay (foto). ‘Er waren bijna geen spelpatronen te herkennen. Het was net alsof die ploeg totaal niet op elkaar ingespeeld was’, zei Sepp. Gisteren was Folkert Velten als rapporteur van TwenteSport.com present bij SVZW-Capelle (1-0), net zal zaterdag was ook dat geen hoogstaand duel. Velten: ‘Om zich veilig te spelen, zal het bij SVZW allemaal voetballend wel beter moeten. Het zou nog goed kunnen komen, de ploeg streed er in elk geval wel voor en de spelers zijn allemaal wel van goede wil. Vandaag was dat voldoende voor een overwinning, al gebiedt de eerlijkheid wel te zeggen dat het een wedstrijd was die eigenlijk geen winnaar verdiende. SVZW is een ploeg met weinig zelfvertrouwen. Ze knokten vandaag voor de punten en misschien brengt de overwinning ze wat extra vertrouwen.’
Quick’20 ontving Hollandia en leed de zoveelste nederlaag. ‘Hollandia was een maatje te groot voor Quick ’20. De ploeg uit Hoorn was op enkele bepalende vlakken de bovenliggende ploeg. Een snellere handelingssnelheid, veel bewegende mensen en gogme’, zei rapporteur Mark Kemna.

Al met al deelden bovenstaande rapporteurs slechts één ster uit. Hengeloër Vincent Bilanovic (Deto) was de gelukkige.

KLIK HIER voor de uitgebreide analyses.

(Foto Sportfoto Regio-Twente.nl)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief