Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Rapporteur Mark Kemna kritisch op SVZW en coach Paul Krabbe

Geplaatst op 20 november 2012 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De rapporteurs die de amateurtop in deze regio bezocht waren kritisch. SVZW bijvoorbeeld, heeft in de hoofdklasse een redelijk seizoen, maar Mark Kemna zag na de 0-0 tegen ACV veel onvolkomenheden. ‘Er waren er geen automatismen te zien in het spel van de thuisclub. Ik heb geen goede aanvallen gezien en spelers die normaal veel indruk op mij maken zoals Tim Engbers, Nigel Michels en Jordi van Ek, bleven onder hun eigen niveau. Dit soort jongens maken normaal het verschil, maar vielen gisteren niet op’, aldus de voormalige spits van Quick’20, die ook nog een opmerking had over Paul Krabbe (foto), de coach van de Zwaluwen. ‘Wat wel opviel was dat trainer Paul Krabbe vrij negatief was in zijn coaching. Uiteraard baalde hij ook van het matige spel, maar door zijn negatieve manier van coachen leek zijn ploeg zelfs nog slechter te gaan spelen. Krabbe zal op deze wedstrijd terugkijken en moeten concluderen dat het waarschijnlijke de meest matige wedstrijd van het seizoen was’, zei Kemna die de amusementswaarde beoordeelde met een 5.

Deto speelt in de topklasse een bescheiden rol. Wim Neeskens zag de wedstrijd tegen FC Lisse (1-2) en werd niet warm van de eerste helft. Maar daarna zag hij een beter spelende thuisclub. ‘In de tweede helft pakte Deto de draad op. De mannen van Michel van Oostrum realiseerden zich dat zij voetballend niet zo veel konden brengen. Daarom gooiden zij het op strijd. De vechtlust die vandaag te zien was bij Deto, verdient een groot compliment. Zeker na de vele nederlagen is het knap om deze inzet van jezelf te vragen. Chapeau voor de mannen uit Vriezenveen’, zei Neeskens.

Michel Steggink bezocht zijn oude club HSC’21 dat thuis met 4-0 van koploper Achilles’29 verloor. ‘Ik verwachtte dat deze wedstrijd één kant op zou gaan. Tegen mijn verwachting in was het HSC dat de bovenliggende partij was. Achilles werd veel naar haar eigen helft gedreven. Met name in het eerste half uur speelde de thuisclub uitstekend. Met twee grote kansen had de ploeg wellicht recht op een voorsprong’, vond Steggink die ondanks de dikke nederlaag te spreken was over het spel van de topklasser uit Haaksbergen.

Dennis Sepp bekeek Rigtersbleek-MSC en meldde dat van technisch voetbal geen sprake was geweest. ‘Er ontstond een soort ‘flipperkast-voetbal‘. Ik moet hierbij opmerken dat het bij zowel de thuis-, als de uitploeg, niet ontbrak aan inzet. De spelers waren opportunistisch en dat maakte de wedstrijd bij vlagen aantrekkelijk’, aldus Sepp die de amusementswaarde beoordeelde met een 6.

KLIK HIER voor de volledige analyses van genoemde rapporteurs van TwenteSport.com

(Foto Sportfoto Regio Twente)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief