Zaterdag 2 maart 2024
Twentesport

Rapporteurs zien louter overwinningen; Van der Velden (Quick’20) medekoploper

Geplaatst op 25 maart 2013 door   ·   Geen reacties

374x Jordi Kammphuis 2011-11-05 SVZW - Lisse -Sportfoto-RegioTwente.nl (12)ENSCHEDE – Geen competitie bij het profvoetbal, wel speelden drie topamateurclubs op succesvolle wijze een thuiswedstrijd en kregen dus bezoek van een rapporteur uit het voetbalpanel van TwenteSport.com. Topklasser Excelsior’31 won thuis met 2-0 van Capelle. Robert ten Wolde vond de zege van de Rijssenaren verdiend en vermaakte zich vooral met het laatste kwartier van de wedstrijd. ‘Met een 2-0 voorsprong kon Excelsior ontspannen spelen. De periodes ervoor zag ik de ploeg vaak twijfelen en aftastend spelen. Ik denk dat met name te maken had met het feit dat, gezien de stand, voor Excelsior elke wedstrijd een finale is’, aldus de Enschedeër die geen speler van Excelsior dermate vond uitblinken dat hij een ster toekende.

Marc Kemna was bij de hoofdklasse-wedstrijd SVZW-NSC (4-1) en zag de thuisclub een verdiende zege boeken. ‘Voetballend en vooral opbouwend kan het af en toe echt nog wel beter, maar er is altijd veel strijd bij SVZW. Tot slot is er vier maal gescoord en het resultaat is in dit stadium het enige dat telt’, zei Kemna. Hij beloonde Jordi Kamphuis (foto) met de eretitel Man of the Match en gaf hem bovendien een ster voor zijn sterke optreden.

Bij de wedstrijd van zondag hoofdklasser Quick’20 tegen RKHVV (3-0) zag Frank Meenderink dat Quick al voor de rust afrekende met de club uit Huissen. ‘Dit had de ploeg met name te danken aan drie spelers, Karlo Borghuis, Rens van Benthem en met name Stef van der Velden. Zij staken vandaag boven de rest uit. Omdat de verdediging niet zo sterk speelde, begon de opbouw vaak pas bij middenvelder Borghuis, waarna Van der Velden en Van Benthem dan wel raad wisten met de bal. Ik noemde Van der Velden specifiek, omdat hij beter voetbalde dan voorheen’, meende Meenderink die genoemde spelers beloonde met een ster. Van der Velden kreeg er zelfs twee en is nu samen met HSC’er Schutten koploper.

Voor de uitgebreide rapportages: KLIK HIER.
Voor het aangepaste sterrenklassement: zie de voorpagina.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief