Vrijdag 26 juli 2024

Rigtersbleek blijft het goed doen en wint van Hoogeveen

Geplaatst op 20 november 2011 door   ·   Geen reacties

HOOGEVEEN – Rigtersbleek blijft het goed doen in de Hoofdklasse C. Tegen laagvlieger Hoogeveen werd een 3-1 overwinning geboekt. De ploeg van trainer Eddy Boerhof blijft hierdoor op de vierde plaats staan, met vier punten achterstand op koploper UDI ’19.

De ploeg kwam al na vijf minuten op voorsprong, waarna Lesley Nahrwold (foto)  in de twintigste minuut een penalty binnen schoot. Rigtersbleek was de eerste helft veel beter dan de laagvlieger uit Drenthe, die nauwelijks in het spelbeeld voorkwam. Het was dan ook toeval dat ze de aansluitingstreffer scoorden. Twintig minuten voor tijd werd een schot van Hoogeveen-verdediger Daniel Bannink aangeraakt door een verdediger waardoor de bal in het doel van de Enschedeërs verdween. Twee minuten voor tijd maakte invaller Stef van der Velden de verdiende 3-1, waarmee de overwinning een feit was.

Trainer Eddy Boerhof was tevreden met het resultaat. ‘We waren de gehele wedstrijd de betere ploeg en spelen de wedstrijd na de twee goals goed uit. Het doelpunt van Hoogeveen was een gelukje voor die ploeg, onze overwinning kwam eigenlijk nooit in gevaar.’ Door de overwinning blijft de ploeg op de vierde plaats staan in de Hoofdklasse C. Het elftal heeft evenveel punten als nummer drie Be Quick 1887.

Hoogeveen – Rigtersbleek 1-3 (0-2)
Scoreverloop:
5. Stevens 0-1, 20. Nahrwold (pen.) 0-2, 70. Bannink 1-2, 88. Van der Velden 1-3