Rigtersbleek boekt belangrijke overwinning

Geplaatst op 20 maart 2011 door   ·   Geen reacties

BABBERICH – Rigtersbleek heeft (voorlopig) afstand genomen van de onderste plekken in de hoofdklasse C. In Babberich won de ploeg van trainer Eddy Boerhof (foto) met 3-1.

Rigtersbleek was van meet af aan de betere ploeg en kreeg loon naar werken. Jef Meinderink nam een afgeslagen bal vol op de schoen en zag zijn inzet fantastisch in de kruising belanden. Lang konden de gasten niet genieten van de goal, want nog geen drie minuten later stond het weer 1-1. Jesse Pastoors schoot vanaf de penaltystip zijn ploeg weer naast Rigtersbleek. De ploeg uit Enschede had het even moeilijk, maar kwam vlak voor rust toch weer op voorsprong. Erik Wassens stuurde, met een prachtige pass, Jurrie Stevens diep, die koelbloedig de 2-1 binnenschoot.

In de tweede helft probeerde de thuis ploeg met opportunistisch voetbal het tij te keren, maar echte kansen vielen er niet te noteren. Na een klein uur spelen kwam Rigtersbleek op 3-1. Gerard Monnikhof schoot raak na goed voorbereidend werk van Jasper Agelink. Tien minuten voor tijd werd het nog even spannend toen Frank Valley met direct rood van het veld moest, maar doelpunten vielen er niet meer.

Babberich – Rigtersbleek: 1-3 (1-2)

Scoreverloop: 22. Meinderink 0-1, 25. Pastoors 1-1 (pen.), 43. Stevens 1-2, 58. Monnikhof 1-3.