Rigtersbleek boekt tegen Rohda Raalte eerste seizoenszege

Geplaatst op 3 februari 2013 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Rigtersbleek heeft eindelijk een overwinning binnen. De Enschedeërs versloegen op eigen veld Rohda Raalte, dat dit seizoen nog niet eerder verloor. De zege die tot stand kwam door een doelpunt van Milan Verschoor was voor de ploeg van trainer Eddy Boerhof (foto) de eerste van het seizoen.

Dat Rohda Raalte virtueel de koploper was, bleek niet uit de eerste helft. Rigtersbleek speelde het eerste deel van de wedstrijd beter dan de bezoekers, maar betaalde dat niet uit in doelpunten. In de tweede helft was dat wel anders, want met nog elf minuten op de klok kroonde Verschoor zich tot man van de wedstrijd door de enige treffer te verzorgen.

Rigtersbleek – Rohda Raalte 1-0 (0-0)
Scoreverloop:
79. Verschoor 1-0.

LICHTENVOORDE – In een wedstrijd zonder al te veel hoogtepunten hebben Longa’30 en Quick’20 de punten gedeeld. De wedstrijd eindigde in een bloedeloze 0-0. Bij thuisploeg Longa’30 kreeg Cas Kemperman in de slotfase nog een rode kaart.

Longa’30 – Quick’20 0-0 (0-0)