Rigtersbleek doet goede zaken in de strijd om directe handhaving

Geplaatst op 27 maart 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Rigtersbleek heeft vanmiddag goede zaken gedaan in de strijd op directe handhaving. In eigen huis won de ploeg van trainer Eddy Boerhof (foto) met 4-2 van Hoogeveen. Jurrie Stevens en Erik Wassens waren met beide twee treffers de grote mannen aan de kant van de Enschedeërs.

Rigtersbleek leek al vroeg op rozen te zitten na een doelpunt van Erik Wassens (foto). Na een half uur spelen kwam Hoogeveen op gelijke hoogte. Jeroen Buurke scoorde namen de gasten. De ploeg uit Enschede liet zich niet van de wijs brengen en kwam nog geen drie minuten later weer op voorsprong. Jurrie Stevens zorgde voor de hernieuwde voorsprong. Toch gingen beide ploeg met een gelijke stand de rust in. Daniël Manning zorgde twee minuten voor rust voor de 2-2.

Rigtersbleek begon de tweede helft, net zoals het de eerste was begonnen, furieus. En binnen tien minuten was de wedstrijd beslist. Eerst was het Erink Wassens die met zijn tweede van de middag voor de 3-2 zorgde en Jurrie Stevens gaf vier minuten later de definitieve genadeklap door, met eveneens zijn tweede treffer, voor de 4-2 eindstand te zorgen.

Rigtersbleek – Hoogeveen: 4-2 (2-2)

Scoreverloop: 4. Wassens 1-0, 31. Buurke 1-1, 34. Stevens 2-1, 43. Manning 2-2, 48. Wassens 3-2, 52. Stevens 4-2.