Rigtersbleek geeft voorsprong weg bij Nieuw Buinen

Geplaatst op 2 december 2012 door   ·   1 Reactie

NIEUW BUINEN – Rigtersbleek heeft op bezoek bij Nieuw Buinen een belangrijke voorsprong uit handen gegeven. De ploeg van trainer Eddy Boerhof nam in de eerste helft een 2-0 voorsprong op de thuisploeg, die in de tweede helft weer terugkwam tot 2-2. Het was een belangrijk duel aangezien beide ploegen laatste staan met twee punten.

De start van Rigtersbleek was voortvarend, want na vijf minuten had Nick van der Luyt het eerste doelpunt al gescoord. Die voorsprong werd halverwege de eerste helft verdubbeld door middenvelder Edwin Landeweerd (archieffoto). Die voorsprong werd tot aan de tweede helft behouden.

Tien minuten na de hervatting kwam Nieuw Buinen voor het eerst met een antwoord. Mohamed Yuksel haale met succes uit op het doel van Rigtersbleek-doelman René Remie. Daarna was het voor de Enschedeërs overleven tot aan het laatste fluitsignaal. Dat gebeurde maar half, want ongeveer tien minuten voor het eindsignaal maakte Gert Lukens de gelijkmaker.

Door het gelijkspel blijft Rigtersbleek op de voorlaatste plaats staan met drie punten. Nieuw Buinen heeft evenzoveel punten verzameld, maar heeft een minder goed doelsaldo.

Nieuw Buinen – Rigtersbleek 2-2 (0-2)
5. Van der Luyt 0-1, 35. Landeweerd 0-2, 56. Yuksel 1-2, 82. Lukens 2-2.