Rigtersbleek klaart belangrijke klus bij Hoogeveen

Geplaatst op 24 maart 2013 door   ·   Geen reacties

Burak UguzHOOGEVEEN – Rigtersbleek heeft op bezoek bij Hoogeveen goede zaken gedaan in de degradatiestrijd. De Enschedese hoofdklasser rekende op overtuigende wijze af met de concurrent om degradatie. Dankzij doelpunten van Burak Uguz (foto), Bas Postma en Mitchell Zephat schreef de ploeg uit Enschede een 3-0 overwinning bij.

De basis voor de winstpartij werd in een tijdsbestek van vijftien minuten gelegd. Nadat Uguz tien minuten voor rust de openingstreffer had verzorgd, verdubbelde Postma de marge vlak na de theepauze tot twee doelpunten. Halverwege de tweede helft bepaalde Mitchell Zephat de wedstrijd met het derde doelpunt van de Enschedeërs.

Door de derde overwinning van het seizoen heeft Rigtersbleek nu nog maar twee punten achterstand op Hoogeveen, dat wel een wedstrijd minder speelde.

Hoogeveen – Rigtersbleek 0-3 (0-1)
35. Uguz 0-1, 48. Postma 0-2, 66. Zephat 0-3