Rigtersbleek siert debuut rapporteur Tonnie Elferink op met vijf doelpunten

Geplaatst op 14 november 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Twee rapporteurs waren namens TwenteSport.com in het afgelopen weekend op pad voor een analyse van de thuiswedstrijden in top- en hoofdklasse. Gisteren maakte Tonnie Elferink zijn debuut bij Rigtersbleek-Juliana (5-1). Elferink speelde voor een groot aantal clubs, maar zijn rol als doelpuntenmaker in de glorietijd bij Stevo met als toppunt het landskampioenschap zal menig voetballiefhebber nog voor ogen staan. Rigtersbleek sierde Elferinks debuut op met vijf doelpunten. Een mooi start dus voor de man uit Diepenheim die dan ook tamelijk tevreden was: ‘Rigtersbleek heeft toch wel een leuk team met enkele goede spelers zoals ook Samir van Pieterson, die heel koel is in de verdediging en zijn mannetje goed uitschakelt. Landeweerd speelde goed tussen de linies en voorin was Van der Luyt erg balvast en een goed aanspeelpunt. Al met al een goede en vermakelijke wedstrijd, met veel doelpunten en bij vlagen goed spel’, luidde het slot van zijn uitgebreide verslag.
Edwin Landeweerd scoorde twee keer en werd door Elferink benoemd tot Man of the Match, Erik van Oosterwijk (foto) stak er volgens hem bovenuit en kreeg een ster.

Folkert Velten bezocht Excelsior-Capelle (1-1) en zag voor de rust een aardige wedstrijd, zo meldde hij. ‘Ik had het gevoel dat wanneer Excelsior na de rust zo zou doorgaan zoals ze aan het einde van de eerste helft speelden, ze de wedstrijd wel zouden gaan winnen. Dat bleek alleen niet het geval. De thuisploeg begon heel slap en ongeconcentreerd. Dat is een kwestie van instelling en concentratie die je op dit niveau niet verwacht. De tweede helft was een stuk minder leuk dan de eerste’, zei Velten die geen uitblinkers zag en zelfs geen Man of the Match kon aanwijzen.

Voor de uitgebreide analyses: KLIK HIER.