Rigtersbleek verliest in matig duel van RKHVV

Geplaatst op 13 maart 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Rigtersbleek heeft het goede resultaat van vorige week zondag geen vervolg kunnen geven. In Enschede verloor de ploeg van trainer Eddy Boerhof (foto) met 1-0 van RKHVV.

Rigtersbleek begon matig aan het duel en tot de rust kwamen de Enschedeërs eigenlijk tot geen één uitgespeelde kans. Hoogtepunt was het prachtige doelpunt van RKHVV. Kees Hendriks passeerde met een fantastisch afstandschot doelman Roel Pietersen.

In de tweede helft kam er iets meer overtuiging in het spel van Rigtersbleek, maar na de rode kaart van Robert ten Wolde was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Ten Wolde kreeg voor commentaar op de leiding zijn tweede gele kaart en mocht gaan douchen. In het restant van de tweede helft was het vooral RKHVV dat de score verder had kunnen uitbouwen, maar onnauwkeurig omsprong met de geboden kansen.

Rigtersbleek – RKHVV: 0-1 (0-1)

Scoreverloop: 37. Hendriks 0-1.