Rigtersbleek verliest met negen man bij Longa ’30

Geplaatst op 18 maart 2012 door   ·   Geen reacties

LICHTENVOORDE – Rigtersbleek is er niet in geslaagd om Longa ’30 te verslaan. Met negen man (rode kaarten voor Burak Uguz en Jeff Meinderink) werd het 4-3 tegen het team van Wilco Klop, de toekomstige trainer van HSC ’21. Nadat Longa in de zeventiende minuut op voorsprong kwam via Tim Bader, nam Rigtersbleek het initatief over en kwam het team tot een 3-1 voorsprong. Stef van der Velden, Frank Valley en Edwin Landeweerd maakten de doelpunten. Toen ging het plosteling mis voor de bezoekers. Binnen twintig minuten scoorde Longa drie keer, waaronder één doelpunt uit een discutabele penalty. Tim Bader, Freek Heinsbroek en Luuk Hulshof scoorde voor de thuisploeg. Rigtersbleek probeerde nog wel om terug te komen, maar moest het doen zonder Burak Uguz, die in de zeventigste minuut zijn tweede gele kaart kreeg en moest vertrekken. In de laatste minuut kreeg Meinderink nog een directe rode kaart, waardoor de Bleek de wedstrijd met negen man eindigde.