Rigtersbleek verliest ook van Juliana’31

Geplaatst op 15 april 2012 door   ·   Geen reacties

MALDEN – Rigtersbleek is er wederom niet in geslaagd om een wedstrijd in de hoofdklasse te winnen. Zondag was Juliana ’31 te sterk voor de Enschedeërs. Het werd in Malden 2-0 voor de thuisploeg. Vlak voor rust kwam Juliana op voorsprong via Maarten Versteegen, die in een één-op-één met keeper Remco Olde Hendrinkman niet faalde. Hoewel Rigtersbleek na de rust offensiever ging spelen, werd het daarvoor niet beloond. Doordat ook Juliana ’31 niet met scherp schoot, bleef het lang 1-0. Pas vlak voor het laatste eindsignaal besliste invaller Joffrey van Rossum de wedstrijd met een snoeiharde kopbal: 2-0. Rigtersbleek staat nu op de achtste plaats, gevolgd door Juliana, dat met één wedstrijd minder gespeeld drie punten achterstand heeft op de Enschedeërs.

Juliana ’31 – Rigtersbleek 2-0 (1-0)
43. Versteegen 1-0, 89. Van Rossum 2-0.