Rigtersbleek wint, maar moet toch nacompetitie spelen

Geplaatst op 15 mei 2011 door   ·   Geen reacties

RHEDEN – Ondanks een ruime  4-1 overwinning op Rheden moet Rigtersbleek zich toch opmaken voor de nacompetitie. Concurrenten Sneek Wit-Zwart, MSC en Hoogeveen wonnen ook allemaal en dat betekent dat Rigtersbleek als twaalfde is geëindigd in de hoofdklasse C.

De ploeg van trainer Eddy Boerhof begon goed aan de wedstrijd en kwam na twintig minuten op voorsprong door een doelpunt van Nick van der Luyt. Met een 1-0 voorsprong gingen de Enschedeërs ook rusten.

Na rust ging het snel. Rheden kwam zeven minuten na rust op gelijke hoogte. Hulusi Bulut zorgde voor 1-1. Rigtersbleek werd op tijd wakker en scoorde binnen de minuut twee keer. Eerst was het Erik Wassens die scoorde en direct daarna was Jurrie Stevens doeltreffend. In blessuretijd zorgde Erik Wassens voor de 4-1 eindstand.

Rheden – Rigtersbleek: 1-4 (0-1)
Scoreverloop: 20. Van der Luyt 0-1, 52. Bulut 1-1, 63. Wassens 1-2, 64. Stevens 1-3, 90 Wassens  1-4.