Vrijdag 21 juni 2024
Twentesport

Ruime nederlaag voor Excelsior’31

Geplaatst op 7 mei 2011 door   ·   6 Reacties

CAPELLE – Excelsior’31 is zaterdagmiddag fors onderuit gegaan. Op bezoek bij Capelle kwamen de Rijssenaren op voorsprong maar incasseerden vervolgens vier tegentreffers. Ondanks de nederlaag blijft Excelsior op de zesde plaats staan. 

Al vroeg in de wedstrijd kwam Excelsior’31 op voorsprong door een doelpunt van Nigel Michels. Na een half uur kwam Capelle door een treffer van Patrick Molendijk vanaf elf meter op gelijke hoogte. Vervolgens wisten ook Wesley Silva, Lars Bosscha en Gertjan Rothman het net te vinden, waardoor Excelsior een 4-1 nederlaag opliep.

Delen is sportief

Reacties (6)

 1. Jeroen says:

  Niet te veel zeiken, maar ik wel vindt ik het schandalig dat Erik Baan op doel moest..

  Hier moet je toch als club zijnde op inspringen dat je tweede keeper maanden uit de running is..

  • Emiel says:

   Jeroen, hoe had Excelsior dit moeten doen dan? De 2e en 4e keeper zijn geblesseerd(Rene Remie en Patrick Loohuis), daarnaast kon het tweede kampioen worden(dus Alex Calkhoven gaat niet bij 1 keepen) en de keeper van A1 moest spelen tegen degradatie. Wie blijft dan nog over?

   Volgende keer proberen om alles te checken… Ik denk dat Excelsior’31 niet anders kon.

   mvg,

   Emiel

 2. Jeroen says:

  Emiel,

  Rene Remie is al maanden geblesseerd, dit is niet iets van gister..en niet persoonlijk op Erik Baan hoor…

  Maar dan moeten ze zorgen dat ze een bredere selectie hebben.

  Ik hou m`n hart vast voor komend jaar met maar 2 echte centrale mensen achterin, je weet zelf dat met name Bartelds nog al eens een kaartje pakt en wie wil je dan achterin zetten naast Lubbers..

 3. Art-Jan says:

  Beste Jeroen, volgens mij is Wim Oosthoek bij de selectie gekomen om dit gat op te vullen.

 4. Jeroen says:

  Net wat je zegt een gat…met alle respect maar dit zijn toch geen jongens die de boel op sleeptouw kunnen nemen, jongens met meerwaarde moet je hebben in de topklasse.

  Het is dadelijk zo..het zijn mannen tegen jochies..en dat ga je zo niet redden.

 5. Emiel says:

  Hoezo gaat Wim het dan niet redden bij Excelsior’31 1? Ik kan mij herinneren Michel GM ook gewoon er werd neergezet en het ook erg goed doet. Bij voorbaat al zeggen dat je het niet gaat redden met deze jongens…? Vind ik een beetje negatief.

  Daarnaast de opmerking: ‘..dan moeten ze zorgen dat ze een bredere selectie hebben..’ Hoeveel keepers moeten ze dan in de selectie hebben? 8? Ze hebben nu 3 keepers in de selectie, dan nog een 4e keeper voor het 3e die ook goed kan keepen en dan nog de keeper van A1. Ik tel er al 5 die evt in het eerste kunnen keepen. Als je dan zoveel pech hebt met de keepers…? Dat kun je niet opvangen.

  Meer vertrouwen houden in jonge jongens, deze zijn op den duur echt wel goed genoeg voor het eerste.
Archief