Dinsdag 21 januari 2020
Twentesport

Ruime winst voor Quick’20 en slappe hap bij HSC’21

Geplaatst op 24 november 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – In de wedstrijd van HSC’21 op bezoek bij Groene Ster, waarin sowieso weinig gebeurde, werden geen doelpunten gemaakt. Het bleef in Heerlen 0-0 en dat was ook een goede weergave van deze wedstrijd in de derde divisie.

In de hoofdklasse won Quick’20 thuis met 5-2 van VOC. De liefhebber van veel doelpunten kwam op sportpark Vondersweijde vanmiddag dus goed aan zijn of haar trekken.

Groene Ster-HSC’21 0-0
Het was een tamme vertoning van twee ploegen de zo te zien niet wilden verliezen, en dat lukte. Burak Babuloglu kwam Desney Bruinink vervange en Bas Postma verving voor Diego van der Weide, maar het maakte weinig uit, want er werd weinig gecreëerd, laat staan benut. Beide teams leken zich al vlot te verzoenen met een puntendeling, kwam Groen Ster in deze wedstrijd van de onmacht nog het dichtst bij een goal. Desney Bruinink en Cenk Uquz scoorden wel, want beide kregen een gele kaart.

Quick’20-VOC 5-2 (3-1)
De nummer laatst VOC kwam, speelde, verloor dik en keerde terug naar Rotterdam. Quik’20 was heer en meester. In no-time was het 3-0 en beslist, door doelpunten van Luc Stolker, Frank Eulderink en Melvin Degenaar, ook al deden de Rotterdammers via routinier Robbert Stout nog wel iets terug. Na de theepauze scoorde Cem Köse en zat de wedstrijd in het slot, zeker toen Stolker zijn tweede liet noteren. Uiteindelijk mocht Max Driessen de nederlaag een iets draaglijker aan zien te geven.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief