Vrijdag 1 maart 2024
Twentesport

Ruud ter Heide vanaf volgend seizoen trainer bij Eilermark

Geplaatst op 21 december 2011 door   ·   4 Reacties

GLANERBRUG – Vanaf aankomend seizoen is de 29-jarige Ruud ter Heide (foto) de nieuwe hoofdtrainer van Eilermark. Opvallend, aangezien de Enschedeër als profvoetballer nog actief is bij FC Emmen. Afgelopen zomer tekende de oud-speler van onder andere FC Twente, Werder Bremen, AGOVV en Cambuur Leeuwarden nog een contract voor vier seizoenen bij de nummer 16 van de Jupiler League. Bij Eilermark begint hij zijn blanco trainerscarrière door de huidige trainer, George Middelhoff, op te volgen. Middelhoff was op zijn beurt de opvolger van Erik Hellegers, die onlangs opstapte bij de zondagderdeklasser. Eilermark en Ter Heide (foto) zijn geen onbekenden van elkaar, aangezien de spits er zijn jeugdopleiding genoot alvorens hij in 2001 ontdekt werd door FC Twente.

=later meer=

Delen is sportief

Reacties (4)

 1. wim says:

  misschien gaat ruud ter heide wel op zaterdag voetballen bij een topklasser uit rijssen en op de zondag zijn trainerscarriere voortzetten bij eilermark ???????????

 2. Marco says:

  Ik weet het niet helemaal zeker, maar volgens mij blijft Ter Heide gewoon voetballen bij FC Emmen, maar doet hij er in avonduren een klusje bij in de vorm van trainen bij Eilermark. De TCT gaf ook al aan dat hij zijn contract zou inleveren. Volgens mij klopt dat niet. Overdag en vrijdagavond naar Emmen, 2x per week en op zondag naar Eilemark.

 3. Marco says:

  TCT heeft het berichtje inmiddels ook aangepast. Ter Heide blijft gewoon bij FC Emmen en probeert het te combineren met een functie als trainer bij Eilermark.

 4. Luuc Renema says:

  Klopt, blijft bij Emmen. Althans, blijft voetballen. Of hij bij Emmen blijft laat ik even in het midden…
Archief