Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Sijtsma naar Glanerbrug, Wennink naar Deto, Olde Hendrikman naar Quick’20

Geplaatst op 6 april 2012 door   ·   5 Reacties

HENGELO – Sommige amateurvoetballers zijn blijkbaar op doorreis. Niels Sijtsma (foto) vertrekt na één seizoen bij Achilles’12. De 22-jarige verdediger uit Denekamp die vorig jaar over kwam van DOS’19,wil nu naar de vv Glanerbrug. Achilles’12 raakt daardoor na Jakob Said, Jeroen Visscher, Frank de Jong (allen naar Quick’20) en doelman Joey van den Berg (naar Excelsior’31) haar vijfde basisspeler kwijt aan het eind van dit seizoen.
Doelman Remco Olde Hendrikman houdt het na één jaar Rigtersbleek ook alweer voor gezien en kiest voor Quick’20. Rigtersbleek verliest daarmee haar zesde speler. Eerder kondigden Jasper Agelink, Erik Wassens (beide naar HSC’21), Jurrie Stevens (naar Glanerbrug), Stef van der Velden (Quick’20) hun vertrek aan en maakte Erik van Oosterwijk bekend komend seizoen niet meer op hoofdklasse-niveau te willen uitkomen.
Nick Wennink verruilt topklasser SVZW voor hoofdklasser Deto. De Almeloër ging twee seizoenen geleden van PH naar de Wierdense Zwaluwen, maar kwam daar zelden in aanmerking voor een basisplaats.

Delen is sportief

Reacties (5)

 1. Bertjan Luchies says:

  Sijtsma zich zelf aangemeld? Was zo af en toe wissel bij Achilles, absoluut geen waarde voor Glanerbrug lijkt me?

 2. Erwin says:

  Beste Bertjan, gezien jouw reactie krijg ik het vermoeden dat jij of Sijtsma niet hebt zien spelen of gewoon geen verstand van voetbal hebt. Heeft namelijk gewoon een basisplaats en laat wekelijks zien waarom hij ook een meerwaarde voor Glanerbrug kan zijn.

 3. Bertjan Luchies says:

  Beste Erwin,
  Jij wilt zeggen dat Sijtsma een versterking is gezien de huidige selectie van vv Glanerbrug. Sijtsma komt snelheid te kort om voor Glanerbrug een meerwaarde te zijn. Daarnaast heeft Glanerbrug Tanate van Quick’20 gehaald voor de rechtsback positie.

 4. edwin says:

  beste bertjan…is niels dan voor de rechtsback positie gehaald?? mensen van buiten af weten alles ook zoveel beter, zelf kunnen ze geen bal trappen!

 5. Bertjan Luchies says:

  Beste Edwin of Erwin wie je ook mag zijn, voor welke positie is die anders gehaald dan? Rechtsback positie is alleen bezet door Tanate, centraal heb je Kogoz, Smienk, van Zetten, Vlaanderen, Bayar. Dus wat wil je nu zeggen, dat die voor het centrum gehaald is? Beter hou je je mond voordat je iets op het internet zet. Als die voor het centrum komt, dan is die minder dan die jongens die ik net opnoem. Grt
Archief