Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Silvolde winnaar van Top Toernooi van Excelsior’31

Geplaatst op 19 augustus 2017 door   ·   2 Reacties

RIJSSEN – Het Fletcher Top Toernooi van Excelsior’31 is gewonnen door Silvolde. De hoofdklasser was in de finale te sterk voor de beloften van Vitesse. In de strijd om plaats drie en vier versloeg Jong De Graafschap gastheer Excelsior’31.

Het was Silvolde dat het speelschema op de tweede speeldag flink op de kop zette, door in de poulefase te winnen van Jong Vitesse. Hierdoor eindigden de Arnhemmers, die na de eerste speeldag nog koploper waren, als tweede in de poule. Gevolg was dat in de kruisfinale het duel Jong De Graafschap-Jong Vitesse op het programma stond. Het duel dat door velen als finale was verwacht. Vitesse versloeg De Graafschap, terwijl Silvolde ook Excelsior’31 opzij wist te zetten.

Hierdoor werd de finale een herhaling van het duel uit de poulefase. Silvolde slaagde er opnieuw in te winnen van Vitesse en legde zo beslag op de eerste plaats.  In de strijd om plaats drie en vier versloeg Jong De Graafschap gastheer Excelsior’31. HZVV en Rohda Raalte namen plek vijf en zes in. SVZW eindigde als zevende, DOS’37 werd de nummer laatst.

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Jan says:

    Met dank aan de slechtste man bij Excelsior ’31 Boy Boelarditie

    • pieter says:

      Klopt. Wat een drama deze speler. Onbegrijpelijk dat de TC deze speler een nieuw contract heeft gegeven. Maar nu die loser van Schalkhaar na 2 weken al is vertrokken is er geld om Patrick Gerritsen weer op te halen. Maar wie moet dat aansturen? De TC is opgestapt en degene die het op dit moment voor het zeggen hebben kijken niet naar het belang van het eerste elftal maar voegen enkel jeugdspelers toe die, op een enkeling na, het niveau alleen maar naar beneden halen.
Archief