Snelle rode kaart nekt Quick’20

Geplaatst op 23 januari 2011 door   ·   Geen reacties

23 januari 2011
AMSTERDAM – Quick heeft op bezoek bij AFC niet voor een verrassing kunnen zorgen. In Amsterdam werd het 3-1 voor de thuisploeg. Na acht minuten was de wedstrijd al van al zijn spanning beroofd, toen Veensma met direct  rood moest inrukken.

Acht minuten lang had Quick de hoop op een goed resultaat, maar na de directe rode kaart voor Veensma wisten de gasten dat het een nog lastiger karwei zou worden. Twintig minuten lang kon Kampjes zijn doel schoon houden, maar toen werd de ban, door de Amsterdammers, toch gebroken. Jens schoot raak. Nog voor de rust was de wedstrijd gespeeld. Eerst was het Mieghem die raak schoot en vier minuten later zorgde Jens, met zijn tweede treffer van de wedstrijd, voor een 3-0 ruststand.

In de tweede helft probeerde Quick het nog wel, maar het werd nooit meer een echte wedstrijd. Kamphuis mocht de Oldenzaalse eer nog wel redden en besliste daarmee de eindstand op 3-1.

Door het verlies blijft Quick veertiende in de Topklasse.

AFC – Quick’20: 3-1 (3-0)

Scoreverloop: 20. Jens 1-0, 40. Mieghem 2-0, 44. Jens 3-0, 49. Kamphuis 3-1.