HSC’21 wervelt en verslaat Unitas; periode voor TVC’28

Geplaatst op 23 januari 2023 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/BORNE/TUBBERGEN – In een wedstrijd die reclame voor het voetbal was won een wervelend HSC’21 in Haaksbergen superieur van Unitas. Daarmee doet de ploeg goede zaken in de derde divisie van het zondagvoetbal.

In de eerste klasse werd TVC’28 uit Tubbergen  kampioen van de eerste periode, zonder zelf te spelen, want dankzij de gelijkespelen van zowel NEO als GVAV.

HSC’21-Unitas 5-1

Met veel bezieling en drive is derde-divisionist HSC’21  de tweede helft van de competitie begonnen. Daar had Jules Stokkers een belangrijk aandeel in, want hij tekende voor drie van de vijf goals. Het ging ten koste van  Unitas, want de gasten uit Gorkum werden zoek gespeeld kwamen pas na rust, toen het al 3-0 stond, de eer redden. In de Haaksbergse gelederen was Jules Stokkers met een hattrick de gevierde man.

Rolder Boys-NEO  0-0

Te gast in het hoge noorden pakte NEO in een weinig hoogstaande wedstrijd een punt bij Rolder Boys. Het was van beide kanten niet hoogstaand, wel was het guur en koud, wat het er niet beter op maakte. NEO kreeg trouwens meer kansen, maar wist er niets mee te doen. Om tureluurs van te worden, zo inefficiënt. De hopeloosheid kwam in de 0-0 ruststand tot uiting. De tweede helft was bijna een kopie, al kreeg ook Rolder Boys nu een aantal mogelijkheden, maar de ploeg was net zo machteloos als NEO.