SVZW deelt de punten met WHC

Geplaatst op 2 februari 2013 door   ·   1 Reactie

WIERDEN – De herstart van de competitie is voor SVZW teleurstellend verlopen. Tegen het laag geklasseerde WHC kwam de ploeg van trainer Paul Krabbe niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Kevin Aman nam beide Wierdense treffers voor zijn rekening.

In de aanloop naar het duel had Krabbe al zijn bedenkingen geuit. Omdat bij WHC de nodige wisselingen hadden plaatsgevonden vreesde de oefenmeester dat zijn ploeg wel eens een uiterst gemotiveerde tegenstander zou kunnen treffen. Die gedachte bleek in praktijk te kloppen. Na acht minuten kwamen de bezoekers op voorsprong door een doelpunt van Tjeerd Korf. Op dat moment waren er al enkele kansen geweest voor de thuisploeg, waardoor de voorsprong van WHC wel wat tegen de verhouding in was.

Tien minuten na het openingsdoelpunt maakte Kevin Aman gelijk. Na rust kwamen de bezoekers nogmaals op voorsprong, door een treffer van Kardag. SVZW zette alles op alles, en Aman maakte opnieuw gelijk. Verder dan de 2-2 kwamen de Wierdenaren niet. Gezien het spelbeeld een uitslag waarbij SVZW toch wat minder kreeg dan waar het recht op had.

SVZW – WHC 2-2 (1-1)
Scoreverloop: 8. Korf 0-1, 19. Aman 1-1, 71. Kardag 1-2, 76. Aman 2-2.