SVZW fors onderuit tegen Lisse

Geplaatst op 14 april 2012 door   ·   1 Reactie

LISSE – In de missie handhaving in de Topklasse veilig te stellen heeft SVZW opnieuw averij opgelopen. Op bezoek bij FC Lisse ging de ploeg van trainer Hans Kraay (foto) met 5-0 onderuit. Meevaller was het feit dat naaste concurrent, Harkemase Boys eveneens geen punten wisten te pakken.

Al na vijf minuten keek SVZW in Lisse tegen een achterstand aan. Bas Ent wist namens de thuisploeg de score te openen. Hoewel SVZW er alles aan deed weer langszij te komen, bleef de stand tot de rust ongewijzigd.

Na de hervatting namen de Lissenaren snel meer afstand. Nadat Marnix Smit in de 54e minuut verantwoordelijk was voor een eigen doelpunt, zorgden Rik Vermeulen in de 61e en Dennis Greuter in de 63e minuut voor de definitieve beslissing. In de slotfase bepaalde Vermeulen de eindstand op 5-0.

Buiten de pijnlijke nederlaag was er wel positief nieuws voor SVZW. Barendrecht kwam tegen Montfoort niet verder dan een 1-1 gelijkspel, terwijl Harkemase Boys nipt verloor van IJsselmeervogels, 2-3.