Vrijdag 26 juli 2024

SVZW hervat competitie met zege

Geplaatst op 23 januari 2011 door   ·   Geen reacties

22 januari 2011
ASSEN- SVZW is na de wintersop goed van start gegaan. In Assen werd met 3-2 gewonnen van ACV. Dewi Pierik (foto) en Omar Kavak zetten de Wierdenaren voor rust op voorsprong. Na de hervatting scoorde ACV tegen, maar via opnieuw Pierik werd het 1-3, waarna ACV niet verder kwam dan de 2-3.

De basis voor de overwinning werd door SVZW  in de eerste helft gelegd. Een slimmer en vaardiger spelend SVZW kwam door doelpunten van Dewi Pierik en Omar Kavak met 0-2 voor. Na de thee kwam ACV terug door een treffer van Roy van Dalen.

Via een snelle counter gooide Dewi Perik de wedstrijd op slot. De thuisploeg kwam nog terug via René Westerveen tot 2-3. Ondanks het slotoffensief van ACV kwam de overwinning van SVZW niet meer in gevaar.