Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

SVZW – HZVV 1-0 (0-0) – Analyse door Gerrit Volmer

Geplaatst op 12 maart 2011 door   ·   1 Reactie

De wedstrijd was niet best maar het niveau van SVZW is wel hoger dan dat van Deto en Excelsior’31 die ik recent in actie heb gezien. Mocht SVZW er in slagen te promoveren naar de Topklasse, dan denk ik dat ze, met alle versterkingen, een ploeg hebben die behoorlijk mee zal kunnen doen.

Vandaag won SVZW een beetje gelukkig in een wedstrijd waarin naar mijn mening een gelijkspel verdiend was geweest. Zo kreeg HZVV na rust een vijftal kansen en SVZW voor rust er een en na rust er twee. Vlak voor tijd kopte Tom Prümers hard raak met een goede kopbal en wist SVZW een belangrijke overwinning te behalen. Ik heb hem vanwege dat doelpunt ook verkozen tot man van de wedstrijd. Diezelfde wedstrijd beoordeel ik met een 6, het was spannend maar niet goed.

 Ik geef een ster aan Marnix Smit, die ik in de verdediging goed vond spelen. Dat moest ook wel, want de beide backs waren niet al te sterk.

 SVZW – HZVV 1-0 (0-0)

Scoreverloop: 90. Prümers 1-0

Man van de wedstrijd: Prümers
Sterren: Smit 1x
Amusementswaarde: 6
Toeschouwers:
500
Geel: Perik (SVZW)
SVZW: Achterhoek, Mulderije, Beltman (82. Elferink), Smit, Lamberink, Van Keulen, Parnela (38. Wentink), Ten Hoeve, Maris, Perik, Kavak (64. Prümers).

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Theo says:

    Belachelijk,Gerrit,om te kunnen oordelen moet je meerdere wedstrijden bekijken van zowel SVZW en Excelsior31,Swzw kan echt (nog) niet tippen aan Excelsior,
Archief