Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

SVZW kampioen Hoofdklasse C

Geplaatst op 7 mei 2011 door   ·   Geen reacties

WEZEP – SVZW is zaterdagmiddag kampioen geworden in de Hoofdklasse C van het zaterdagvoetbal. Het duel met naaste achtervolgde WHC eindigde in 0-0. Die puntendeling was voldoende voor de Wierdenaren om het kampioenschap veilig te stellen.

Vooraf was bekend dat èèn punt zou volstaan voor de Wierdenaren. Toch speelde SVZW allerminst voor een punt. De eerste helft was de ploeg van trainer Peter Wesselink (foto) de bovenliggende partij, zonder dat het echte uitgespeelde kansen kreeg.

Kort na de hervatting schoot De Graaf een vrije trap tegen de lat. Vervolgens zocht WHC steeds nadrukkelijker de aanval, maar bleven echt goede mogelijkheden uit. Buiten het laatste kwartier wist WHC amper gevaar te stichten en bleef SVZW dus vrij eenvoudig overeind.

Het doelpuntloze gelijkspel volstond, waardoor de Wierdenaren voor het tweede opeenvolgende seizoen kampioen zijn en daarmee in een keer doorstoten van de eerste naar de Topklasse van het zaterdagvoetbal.

Opstelling SVZW: Achterhoek, Mulderije, Smit, Parnela, De Graaf, Tamerus, Meijerink, Perik (73. Lamberink), Ten Hoeve, Kavak (28. Maris), Prumers (82. Wennink).

(Foto Nick Zweers)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief