SVZW laat dure punten liggen, maar is wel koploper

Geplaatst op 19 maart 2011 door   ·   Geen reacties

NUNSPEET – SVZW heeft in en tegen Nunspeet twee dure punten laten liggen. Tot twee keer toe kwamen de Wierdenaren op voorsprong, maar Nunspeet kwam beide keren al na korte tijd weer op gelijke hoogte, waardoor uiteindelijk de punten gedeeld werden.

Al na vier minuten kwamen de Wierdenaren op voorsprong door een treffer van Marnix Smit. Een paar minuten later werd een handsbal in het strafschopgebied bestraft met een penalty. Patrick Pluim was doeltreffend voor de thuisploeg.

In de slotfase bracht Jon Mulderije (foto) SVZW opnieuw op voorsprong en leek de ploeg af te stevenen op een overwinning. Opnieuw was het Nunspeet dat gelijk wist te maken. Twee minuten na de 2-1 maakte Rob Mijnheer gelijk. Hierdoor liet SVZW alsnog twee dure punten liggen, al liep de ploeg wel in op koploper WHC. Die ging op bezoek bij Berkum met 2-0 onderuit, waardoor de Wierdenaren de koppositie overnamen.