SVZW maakt geen fout en verslaat ook Drachtster Boys

Geplaatst op 9 april 2011 door   ·   Geen reacties

DRACHTEN – SVZW heeft op weg naar de titel in de zaterdag Hoofdklasse geen misstap gemaakt. Op bezoek bij de Drachtster Boys behaalden de Wierdenaren een 3-1 overwinning. Omar Kavak, Nick de Graaf en Martijn Maris (foto)namen de treffers voor hun rekening.

Door de overwinning op Drachtster Boys heeft SVZW een volgende stap gezet richting het kampioenschap. Toch zag het er lange tijd niet naar uit dat het goed zou komen. Zeker niet toen de thuisploeg na 25 minuten op voorsprong kwam door een doelpunt van Martijn Groenewold.

Vlak voor rust kreeg SVZW een strafschop. Omar Kavak, topscorer in de zaterdag Hoofdklasse C bracht beide ploegen vanaf elf meter weer op gelijke hoogte. Kavak wordt overigens begeerd door Go Ahead Eagles, heeft al twee keer meegetraind met de Deventenaren en gaat de komende periode ook een proefwedstrijd spelen.

Na rust kwam SVZW op voorsprong, door een doelpunt van Nick de Graaf. Vervolgens ging het spel over en weer, totdat invaller Martijn Maris kort voor tijd de eindstand op 3-1 bepaalde. Omdat ook WHC wist te winnen, blijft de voorsprong van de Wierdenaren op de concurrent uit Wezep vier punten.